Voorwaarden


Algemene voorwaarden

Voorwaarden

Voorwaarden & Privacy

Als u een bestelling doet, bent u akkoord gegaan met de voorwaarden!

Betaling:
U kunt betalen door middel van:

- Bank overschrijving op rekening nr: NL 61 ABNA 040 60 23 808, t.n.v. Atelier Le Coq. Wacht met betalen tot u een mail heeft ontvangen met de nota inclusief verzendkosten! (deze kunnen afwijken)
- Contante betaling bij afhalen van de bestelling.

De bestelling word gedurende zeven dagen voor u gereserveerd. Mocht de betaling dan niet binnen zijn, dan stuur ik u een (herinnerings-) e-mail. Wanneer ik geen reactie ontvang, worden de producten weer te koop aangeboden op de site. Atelier Le Coq behoudt zich het recht voor om een order te weigeren of in overleg met de klant aan te passen.

Afhalen:
Ook kunt u er voor kiezen om uw bestelling af te halen, dit kan alleen op afspraak.

Prijzen:
Alle opgegeven prijzen zijn in Euro’s, inclusief 21% BTW en excl. verzendkosten.

Annuleren:
Je kan je bestelling binnen 24 uur annuleren. Stuur hiervoor een mailtje met je naam, adres, en bestelgegevens naar: info@atelierlecoq.nl

Op maat en op bestelling ingekochte materiaalen en gemaakte opdrachten moeten vooraf worden betaald. Door vervelende ervaringen uit het verleden is dit helaas noodzakelijk.

Levering:
Levering vindt pas plaats na volledige betaling van de goederen plus verzendkosten.
Ik streef er naar om zodra je betaling is binnengekomen het artikel binnen 2 werkdagen te verzenden, als het op voorraad is, anders in overleg. Atelier Le Coq verplicht zich tot het deugdelijk verpakken van goederen zodat de kans op schade tot een minimum wordt beperkt. Indien gewenst kan een verzending hiervoor worden verzekerd. Neem hiervoor contact met mij op.

Retour zenden:
Alleen artikelen uit voorraad (mits in de oorspronkelijke staat met alle labels eraan bevestigd) kunnen geruild of geretourneerd worden binnen 7 dagen na ontvangst. Op maat en bestelling gemaakte artikelen kunnen NOOIT retour worden gestuurd. Wel proberen wij uw klacht naar wens op te lossen. De klant moet de goederen deugdelijk verpakt en voorzien van een briefje met de bestelgegevens en e-mailadres, voldoende gefrankeerd terug sturen. Atelier Le Coq accepteert NOOIT ongefrankeerde zendingen. Na ontvangst zullen vervangende artikelen worden opgestuurd, dan wel geld worden terug gestort. De verzendkosten komen altijd voor rekening van de klant. De klant blijft tot ontvangst van de goederen verantwoordelijk voor deze goederen.

Aansprakelijkheid:
Atelier Le Coq is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of beschadigen van de artikelen tijdens het vervoer. Verzending van de artikelen is voor risico van de klant. Je kunt het pakket verzekerd laten verzenden (tegen meerkosten), vermeld dit apart!
Atelier Le Coq is niet verantwoordelijk voor type, zet, en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Wanneer zich dit voordoet zal de prijs door Atelier Le Coq worden aangepast.
Atelier Le Coq streeft er naar om de foto’s wat betreft kleur zo goed mogelijk te laten overeenkomen met de werkelijke kleuren van het artikel.

Privacy:
De door uw verstrekte gegevens worden uitsluitend voor de bedrijfsvoering gebruikt en nooit verstrekt aan derden. Met uitzondering van TNT- Post ten behoeve van de aflevering van de bestelling.