Voorwaarden


Algemene voorwaarden

Voorwaarden

Voorwaarden & Privacy

Als u een bestelling doet, bent u akkoord gegaan met de voorwaarden!

Betaling:
U kunt betalen door middel van:

- Bank overschrijving, wacht met betalen tot u een mail heeft ontvangen met de nota inclusief verzendkosten! (deze kunnen afwijken)
- Contante of pin betaling bij afhalen van de bestelling.

Atelier Le Coq behoudt zich het recht voor om een order te weigeren of in overleg met de klant aan te passen.

Afhalen:
Ook kunt u er voor kiezen om uw bestelling af te halen, dit kan alleen op afspraak.

Prijzen:
Alle opgegeven prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW en excl. verzendkosten.

Annuleren:
Je kan je bestelling binnen 24 uur annuleren. Stuur hiervoor een mailtje met je naam, adres, en bestelgegevens naar: info@atelierlecoq.nl

Op maat en op bestelling ingekochte materiaalen en gemaakte opdrachten moeten vooraf worden betaald. Door vervelende ervaringen uit het verleden is dit helaas noodzakelijk.

Levering:
Levering vindt pas plaats na volledige betaling van de goederen plus verzendkosten.
Ik streef er naar om zodra je betaling is binnengekomen het artikel binnen 2 werkdagen te verzenden, als het op voorraad is, anders in overleg. Atelier Le Coq verplicht zich tot het deugdelijk verpakken van goederen zodat de kans op schade tot een minimum wordt beperkt. Indien gewenst kan een verzending hiervoor worden verzekerd. Neem hiervoor contact met mij op.

Retour zenden:
Op maat en bestelling gemaakte artikelen kunnen NOOIT retour worden gestuurd. Wel proberen wij uw klacht naar wens op te lossen.

Aansprakelijkheid:
Atelier Le Coq is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of beschadigen van de artikelen tijdens het vervoer. Verzending van de artikelen is voor risico van de klant. Je kunt het pakket verzekerd laten verzenden (tegen meerkosten), vermeld dit apart!
Atelier Le Coq is niet verantwoordelijk voor type, zet, en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Wanneer zich dit voordoet zal de prijs door Atelier Le Coq worden aangepast.
Atelier Le Coq streeft er naar om de foto's wat betreft kleur zo goed mogelijk te laten overeenkomen met de werkelijke kleuren van het artikel.

Privacy:
De door uw verstrekte gegevens worden uitsluitend voor de bedrijfsvoering gebruikt en nooit verstrekt aan derden. Met uitzondering van de pakketdienst ten behoeve van de aflevering van de bestelling.